Welkom op de site van muziekvereniging Irene Ederveen.

Op concertgebied verzorgt Irene optredens zoals Voorjaarsconcert, Kerstconcert en andere concerten. Op marsgebied zorgt Irene voor de muzikale omlijsting bij allerlei evenementen in en buiten Ederveen. Zoals onder meer Koningsdag, Avondvierdaagse, Lampegietoptocht en Sinterklaas. Hieronder ziet u een overzicht van de onderdelen binnen Irene.
FANFAREORKEST
Het fanfareorkest bestaat mo- menteel uit ongeveer 30 muzikanten. Het orkest komt met concert uit in de tweede divisie en met mars in de ere-divisie van de KNFM. Het fanfareorkest repeteert op dinsdagavond van 19.45 u. tot 21.45 u.


                 meer informatie >>
MALLETBAND
Het slagwerkorkest heeft momen- teel een bezetting van ongeveer 9 muzikanten. Het orkest komt tijdens de podiumconcoursen van de KNFM uit in de tweede divisie sectie A en repeteert op donder- dag van 19.30 u. tot 21.45 u.                 meer informatie >>
BLAASKAPEL
De Turfblazers is een groep enthousiaste muzikanten die u kunt inhuren voor het opluisteren van tal van evenementen. Met allerlei vrolijke meezingers en bekende liedjes zullen zij bijdragen tot verhoging van de feestvreugde. Voor boekingen kunt u bellen met 0318-540791.

                 meer informatie >>