Lid worden

Instrumenten:
Als je meer wilt weten over de instrumenten die in een Fanfare of Malletband gebruikt worden klik dan hier. Je vindt dan afbeeldingen en informatie over de instrumenten. Het instrument krijg je in bruikleen van de vereniging. De keuze van het instrument gaat in overleg met de dirigent. Je kunt natuurlijk wel je voorkeur aangeven.

Contributie:
De contributie voor jeugdleden (t/m 15 jaar) is 14 euro per maand. Vanaf 16 jaar bedraagt de contributie 18 euro. Deze dient uitsluitend door middel van een automatische overschrijving voldaan te worden t.g.v. rekening- nummer: 33.75.11.845 van Rabobank Gelderse Vallei. Ten name van: "Muziekvereniging Irene Ederveen".

Lesgeld:
De eigen bijdrage voor muziekles is 220 euro per jaar. Dit is ongeveer eenderde van de totale kosten. De andere tweederde wordt door de vereniging betaald. Ook dit dient uitsluitend door middel van een automatische overschrijving voldaan te worden t.g.v. IBAN: NL27 RABO 0337 5118 45 van Rabobank Gelderse Vallei. Ten name van: "Muziekvereniging Irene Ederveen".

Proeflessen:
Alle nieuwe jeugdleden krijgen 4 proeflessen. Deze proeflessen zijn voorwat betreft de contributie en het lesgeld geheel kostenloos.

Aanmelden:
Als je lid wilt worden van onze vereniging kun je een aanmeldingsformulier invullen en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.